YC_8558_bakkerijDeBasis_markt_web
YC_8558_bakkerijDeBasis_markt_web

press to zoom
YC_8633_bakkerijDeBasis_markt_web
YC_8633_bakkerijDeBasis_markt_web

press to zoom
Schermafbeelding 2020-03-24 om 20.08.07.
Schermafbeelding 2020-03-24 om 20.08.07.

press to zoom
YC_8558_bakkerijDeBasis_markt_web
YC_8558_bakkerijDeBasis_markt_web

press to zoom
1/5
 

Ingrediënten met zorg geselecteerd

Al het brood van Bakkerij de Basis is traditioneel gebakken. Meel, zout, water, desem, of een poolish, dat is het. Niets meer en niets minder. Geen kunstmatige toevoegingen, geen vet, geen suiker, geen gebrand mout of snelle gisten. Bakkerij de Basis bakt uitsluitend met pure ingrediënten, liefst duurzaam. Met Lemaire tarwemeel, een verfijnd biologisch bakkersmeel dat de bakker zelf uit Normandië haalt. Of de oorspronkelijke meelsoorten zoals spelt, kamut, rogge, emmer en eenkoren van korenmolen De Zandhaas in Santpoort. Zeezout uit de Guèrande of van het Canarische eiland La Palma, fris Kennemer duinwater en desem van de eigen desemcultuur of een poolish, vormen de basis van ieder brood van Bakkerij de Basis.

 
 

Waar te koop

Elke zaterdag: Weekmarkt Bergen: 
08:30 am - 17:00 pm

Elke zaterdag: In kraam van 'Broodnuchter' Biologische markt Nieuwmarkt Amsterdam: 
10:00 am - 16:00 pm

Bestellen

Voor donderdagmiddag 13.00 besteld via het bestelformulier is zaterdag thuisbezorgd.  Kijk op onze bestelpagina​.

Wij bezorgen in Beverwijk, Castricum, Haarlem, Heemskerk, Limmen, Velsen-Noord, Velserbroek, Uitgeest,  en Wijk aan Zee

Blijf op de hoogte

Volg ons via Facebook