top of page
De bakker: Pro Gallery

Martijn, de bakker

Bakker Martijn Roodzant heeft de passie voor het bakken in zijn genen. Vader Roodzant was al bakker, al bakte hij net zo lief banket, als brood. Martijn heeft zich altijd toegelegd op het bakken van brood, want dat eet je namelijk vaker dan een taart of een koek. Al in zijn studententijd was het bakken van brood een liefhebberij, een hobby naast vele andere. Dat veranderde toen hij met vrouw en kinderen naar Beverwijk verhuisde waar het veel lastiger was aan lekker en biologisch brood te komen dan in voormalige woonplaats Amsterdam.

Door de omstandigheden uitgenodigd begon Martijn iedere week het brood te bakken voor zijn gezin. Jaar in jaar uit heeft hij geschaafd aan recepten, de juiste oventemperaturen en rijstijden. Daar hoorde ook het kweken van zijn eigen desemcultuur bij.

Met resultaat, want ieder jaar en iedere week werden de broden beter, mooier, lekkerder… Deze jaren van onderzoek, uitproberen en het iedere keer beter willen doen, hebben de basis gelegd voor de kennis en kunde van deze bakker, die met hart en ziel het mooiste en lekkerste brood wil maken dat er is.

En vanaf nu kan iedereen daar van meegenieten!

De bakker: Over ons
De bakker: Nieuws

Waar te koop

Elke zaterdag: Weekmarkt Bergen: 
08:30 am - 17:00 pm

Elke zaterdag: In kraam van 'Broodnuchter' 

Nieuwmarkt Amsterdam: 
10:00 am - 16:00 pm

Bestellen

Voor donderdagmiddag 13.00 besteld via het bestelformulier is zaterdag thuisbezorgd.  Kijk op onze bestelpagina​.

Wij bezorgen in Beverwijk, Castricum, Haarlem, Heemskerk, Limmen, Velsen-Noord, Velserbroek, Uitgeest,  en Wijk aan Zee

Blijf op de hoogte

Volg ons via Facebook

bottom of page