Waar te koop?

Bakkerij de Basis staat iedere vrijdag (09:00 am – 16:00 pm) op de warenmarkt van het kustdorp Castricum met een mooie selectie uit het vaste assortiment. Iedere zaterdag staat de kraam van Bakkerij de Basis op de warenmarkt in Bergen (08:30 am – 17:00 pm) met een nog uitgebreider assortiment. Veel keuze aan heerlijke broden, broodjes en wisselende seizoensbroden vol geurige ingrediĆ«nten van het seizoen. Natuurlijk allemaal puur biologisch.

Bij speciale evenementen zoals zomerfairs, oogstmarkten en festivals verkoopt Bakkerij de Basis uit zijn vaste assortiment biologisch brood, samen met voor de gelegenheid speciaal gebakken oogstrelende Franse broden. Fougasse voor bij de borrel, knoflook en olijven brood, Stampvol, of knapperig stokbrood. Het is maar net waar de bakker die dag zin in heeft. Kijk voor actuele informatie op de facebookpagina van Bakkerij de Basis. Ook als je zo’n Bakkerij de Basis kraam vol heerlijk geurend brood bij een evenement wil hebben.

Al het brood van Bakkerij de Basis is voor particulieren, restaurants en horeca op bestelling verkrijgbaar. Neem gewoon contact op met de bakker via de telefoon, mail of facebook.