Brood

Er zijn busbroden van volkoren tarwe, of oergraan zoals kamut, spelt, emmer en eenkoren. Pain de Campagne van zeer fijn gemalen Frans tarwemeel. Oud Hollands krentenbrood met rozijnen, krenten en een vleugje kaneel. Aromatisch roggebrood met krenten. Authentiek Frans bergbrood, de zogenoemde Montagnard; een groot vloerbrood met stevige korst en smeuïge binnenkant, wat het brood zeer lang houdbaar en smakelijk maakt. En het lekkere ‘Stampvol’, een brood vol noten, pitten, zaden en rozijnen.

Het vaste assortiment wordt regelmatig aangevuld met een wisselend aanbod van bijzondere (seizoens)broden: Kerststol, pompoenbrood, bostelbrood (met bostel van een kleine lokale brouwer) en brood met brandnetel of groene thee….etc…

Vijgen Walnoten Brood

Bergbrood

Eenkoren brood

Emmerbrood met zonnenpitten

Fougasse aux olives

Krentenkassei

Montagnard

Pain aux olives

Pain de Campagne

Frans Roggebrood

Roggeslof met krenten

Speltbrood

Stampvol notenbrood

Multigraines