Bezorgservice

Vers brood van Bakkerij de Basis bij u thuisbezorgd

Iedereen in de regio kan gebruik maken van de bezorgservice van Bakkerij de Basis voor particulieren. Zuiver desembrood zonder toevoegingen, zoals u van ons gewend bent. ’s Morgens vers gebakken en bij u thuis geleverd zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Wij bezorgen het brood in de volgende plaatsen: Beverwijk, Velsen-Noord, Heemskerk, Uitgeest en Castricum.

Bestelling
Bestellen kan eenvoudig door een bericht te sturen naar 06 18556453 via Whatsapp of SMS. Wij bakken uw brood op bestelling. Gezien de lange rijptijden van het deeg hebben wij tijdig een productieoverzicht nodig; donderdag voor 13.00 uur besteld is de zaterdag erop geleverd. Bestelt u voor het eerst? Geef dan in het bericht ook uw naam en adres door.
U hoeft hier natuurlijk niet voor thuis te blijven. Op zaterdagochtend hangen wij de bestelling gewoon bij u aan de voordeur. Wij streven ernaar om uw bestelling in de ochtend te leveren, maar doen dat in elk geval voor 16.00.

Betaling
Voor het brood betaalt u gewoon de reguliere prijs. Bij bestellingen onder de € 10 vragen we een bijdrage in de bezorgkosten van € 1,50. Boven de € 10 is bezorgen gratis. Op de ochtend van de levering krijgt u van ons een betaalverzoek (een tikkie) op het nummer waarmee u heeft besteld. Daarmee kunt u uw bestelling betalen.

Voor de volledige prijslijst: klik hier (pdf)